Contact

Studenten, ouders en verzorgers kunnen contact opnemen door een e-mail te sturen naar klantenservice@stichting-bvd.nl. Vermeld hierin altijd naam, telefoonnummer, e-mailadres en indien bekend het ordernummer. Wij streven ernaar e-mails binnen 5 werkdagen te beantwoorden. 

Pagina-index 
Contact - studenten
Contact - zakelijk
Social media
Identiteit
Over ons
Bestuur
Raad van Toezicht
Bezoek- en postadres
Klachtenafhandeling

Contact - studenten
Studenten, ouders en verzorgers kunnen contact opnemen door een e-mail te sturen naar klantenservice@stichting-bvd.nl. Vermeld hierin altijd naam, telefoonnummer, e-mailadres en indien bekend het ordernummer. Wij streven ernaar e-mails binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Daarnaast is de klantenservice volgens standaardtarief tussen 08.30-17.00 (09.00 - 20.00 in het hoogseizoen) te bereiken op telefoonnummer 088 203 03 69.

Contact - zakelijk
Medewerkers Hanzehogeschool
Nathalie Ackermann
secretaris@stichting-bvd.nl

Overige zakelijke contacten
Martijn van Roeden
voorzitter@stichting-bvd.nl

Social media 
Stichting BVD op Facebook
Stichting BVD op LinkedIn

Identiteit
Stichting Boeken Verkoop en Distributie, handelend onder de naam Stichting BVD, is met nummer 41010778 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en bij de Belastingdienst bekend onder RSIN 805145989. Het BTW nummer van Stichting BVD luidt als volgt: NL805145989B01. Stichting BVD is gevestigd aan het Zernikeplein 7, te Groningen (Nederland).

Over ons
Stichting BVD is in 1985 door een groep studenten opgericht om medestudenten voordeliger van studieboeken te kunnen voorzien, dit is nog steeds ons doel. Door de jaren heen zijn wij een professionele stichting geworden die nauw samenwerkt met de Hanzehogeschool Groningen. Door grootschalig in te kopen is het voor ons mogelijk om 10% korting aan te bieden. Door onze hoge kortingen kunnen we met trots zeggen de goedkoopste van Nederland te zijn. Daarnaast werken we nauw samen met de Hanzehogeschool Groningen, waardoor we altijd beschikken over de meest actuele boekenlijsten. Niet voor niets dat er al meer dan 150.000 studenten hun studieboeken bij Stichting BVD hebben besteld.

Bestuur
Bestuursvoorzitter - Martijn van Roeden
voorzitter@stichting-bvd.nl 

Secretaris - Nathalie Ackermann
secretaris@stichting-bvd.nl 

Penningmeester
penningmeester@stichting-bvd.nl 

Raad van Toezicht 
Voorzitter - Bas Ermes
Secretaris - Jos Everts
Algemeen lid Raad van Toezicht - Jeroen Loznik

raadvantoezicht@stichting-bvd.nl

Bezoek- en postadres
Stichting BVD
Zernikeplein 7
9747AS Groningen

Klachtenafhandeling
Stichting BVD wil graag dat iedereen tevreden is over de door ons geleverde service en producten. Ben je niet tevreden dan geldt er een niet goed geld terug regeling. Wat moet je hiervoor doen?

1.) Neem contact op met onze klantenservice. Dit kan je doen door te mailen naar klantenservice@stichting-bvd.nl. Wanneer jw mailt wees dan zo volledig en duidelijk mogelijk. Vermeld je (bestel)naam, bestelnummer en de door bestelde leermiddelen (studiebokeen bijvoorbeeld).
2.) Wij streven er naar om de klacht binnen vijf werkdagen in behandeling te namen.